Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta yangın: Anne ile çocuğu hayatını kaybetti # ... - Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.

Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta yangın: Anne ile çocuğu hayatını kaybetti # ... - Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Esenyurt'ta yangın
Esenyurt'ta yangın from www.oncevatan.com.tr
Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın | TRT Haber Foto Galeri
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın | TRT Haber Foto Galeri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi.

Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Esenyurt'ta Altın Fabrikasında Yangın haberi
Esenyurt'ta Altın Fabrikasında Yangın haberi from www.haberdar.com.tr
Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama